merang's FotoPage

By: mEraNg kEsOm

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Aug-2009 04:43 Email | Share | | Bookmark
kepok wisher 1SD 01082009 (KT - R.Pjg)

 
 
 
View all 30 photos...
lama sungguh doh aku x update FP aku ni...nk make up comel2 pun x brape nk blh sb x cukup tools. sekadar upload gambo jelah...ni latest aktiviti aku join...konvoi club wish malaysia (yg ni dianjurkan oleh kepok wisher@ganu). konvoi on 1 aug 2009, start di batu buruk,k.trg ke ranjau panjang,kelate. lalu ikut jalan pantai... berjaya dgn successnya


Thursday, 24-Apr-2008 14:55 Email | Share | | Bookmark
tugu peringatan negara malaysia

 
 
 
View all 12 photos...
habis course 22 april 2008 baru ni...on d way balik opis singgah kejap kat tugu negara ni. saje je...bkn penah sampai pun hahahaha....


Wednesday, 2-Apr-2008 20:21 Email | Share | | Bookmark
Visit National Park, Pahang - part 1

Woodland Resort...tempat penginapan
 
nilah hostel yg kami booking
View all 14 photos...
trip utk visit ke National Park, Pahang ni kami buat berempat...sb opismate lain xleh ikut. kami pegi utk 3d2n. menginap di Woodland Resort...ok tempat tu. tapi kami amik hostel jer..budget..pegi 28 hingga 30 march 2008. dalam wife aku duk berpantangsb baru deliver our second puteri..aku blh g enjoy kat taman negara ni. xpe..umah mertua aku dekat je ngan taman negara ni..hehehehe.

1st activity...nok g mandi ke Lubok Simpon...


Wednesday, 2-Apr-2008 20:02 Email | Share | | Bookmark
Visit National Park, Pahang - part 2

antara yang kami jupe kat national park ni...
 
 
View all 16 photos...
activity ke 2...jungle walk...


Wednesday, 2-Apr-2008 19:37 Email | Share | | Bookmark
Visit National Park, Pahang - part 3

pintu masuk..hehehe
platform utk naik..
 
View all 17 photos...
activity ke 3..naik Canopy Walkway...panjang 300 meter...itu yg dibenarkan..ada lg sambungan 200 meter tp tak buka lg utk laluan...tinggi canopy ni lbh kurang 50 meter...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net